Sa ei muuda oma elus mitte midagi, kuni Sa ei muuda midagi oma igapäevastes tegevustes!

Üks nädal korraga!

Pane paika ideaalne nädal!

Kui me ei suuda saavutada rahulolevat tulemust nädalaga, siis miks me arvame, et saame sellega hakkama aasta lõpus. Nii ongi! Minul aitas tasakaalukalt edasi liikuda ideaalse nädala märkmikul lahti kirjutamine. Et milline on minu Signe ideaalne nädal? Millistest tegevustest see alati koosneb? Panin tähele, et kui ma olin suutnud kirja panna oma ideaalse nädala, siis see on püsib tegevustes kenasti meeles. See oli kokkulepe iseendaga ning  aitas teha rutiinseid toiminguid iga päev, kui see vähegi võimalik oli! Kõige olulisem – see ei ole lasknud mul kõrvale hiilida nendest tegevustest, mis minu “teetassi” täidavad. Nagu näiteks sport, koeraga jalutamine, mõnus hommikune ärkamine kell 5.30 ajal, et võtta tunnike teadlikult iseendale. Loomulikult pole kõik nädalad vennad, aga siiski, mul on millest juhinduda! Mina olen hommikuses kella 5 klubis juba pikka aega, see on uskumatu, millist mõju see loob. Soovitan väga seda metoodit, eriti neile, kes ütlevad tihti endale – et pole aega!:)

PRAKTILISED HARJUTUSED

Videokoolitusel omandatu parimaks praktikaks muutmiseks on oluline ka iseseisva töö tegemine. Olen selleks koostanud Sulle töölehed, mille täitmine aitab Sul hoida fookust ning kuuldu ka praktikasse panna. 

SOOVITUSED edasiseks tegutsemiseks:

  1. Võta paber ja kirjutusvahend ning tõmba paber pooleks – ühele poole pane kirja oma ideaalne nädal (millistest tegemistest see koosneb) ja milline on sinu ideaalne päev (milline näeb välja sinu ideaalne päev). 
  2. Kui sa oled suutnud need kirja panna ja välja mõelda, siis kutsun sind iseenda ideaalist ka kinni pidama. Kõik päevad/nädalad pole vennad, kuid sul on võimalus sellest ideaalist alateadlikult lähtuda.
  3. Et päevad ja nädalad tulemuseks muuta, siis sea alati ka fookus. Vaata seda töölehte, prindi see välja ja rakenda teadlikult. 

TÖÖLEHED

Lae alla praktilised töölehed:

  1. Nadala_planeerija_boss

PRAKTILINE LUGEMINE

Loe ka blogist   – “Alusta päeva fookusküsimustega”